Putkikatu 14 C 21110 RAISIO 040 532 4119

Veneen nostot ja erikoiskuljetukset ammattitaidolla Raisiossa

Lounais-Suomen Venekuljetus Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista veneiden kuljetuspalvelua Raisiossa ja myös muualla Etelä-Suomessa. Tarpeen tullen kuljetuspalvelumme ulottuu vaikkapa Turkuun, Tampereelle tai Helsinkiin. Meidän avulla veneen nosto kuljetettavaksi onnistuu vaivattomasti ilman nostureita tai muita ylimääräisiä nostolaitteita. Veneet pystytään laskemaan tai nostamaan suoraan luiskasta, joten näin säästetään nosturikustannusten osalta pitkä penni. Myös halleissa veneet saadaan pukeille tai pois pukeilta ilman nostureiden apua. Veneen nosto ei siis tästä enää paljon helpommaksi muutu!

Erikoiskuljetukset turvallisuuteen ja luotettavuuteen panostaen

Hoidamme myös teiden vaativat erikoiskuljetukset, erikoiskuljetusten saatot ja liikenteenohjauksen luotettavasti. Erikoissuuria kuljetuksia varten käytössämme on oma varoitusauto, joka tuo lisähuomiota ja -turvaa tien päällä liikuttaessa. Tarvittaessa ”vilkkuautomme” on valmiina palvelemaan myös muita kuljetusliikkeitä. Yritykseltämme löytyy luonnollisesti myös kattava vastuuvakuutus, sillä kaikista varotoimenpiteistä huolimatta liikenteessä voi joskus sattua ja tapahtua. Turvallisuus on meille kaiken a ja o!

Veneiden siirron ja erikoiskuljetusten ammattilainen valmiina auttamaan

Lounais-Suomen Venekuljetus Oy hoitaa moottoriveneen nostot ja erikoiskuljetukset ammattitaitoisesti Raision seudulla ja lähikunnissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua! Vastaamme mielellämme myös kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiin.